G. Vlastuin Transport B.V. uit Ede

Speciaal transport van A naar B, van A tot Z

Lengtetransport, breedtetransport, hoogtetransport. Hoe bijzonder de maten van uw lading ook zijn, G. Vlastuin Transport uit Ede organiseert en verzorgt het vervoer. Van A naar B, van A tot Z. Bouwelementen, houtconstructies, ketels en silo’s, machines of windmolens, het zijn maar enkele voorbeelden van de objecten die wij vervoeren. G. Vlastuin Transport neemt de logistieke regie van uw buitenproportionele goederen volledig in handen inclusief:

  •  routeonderzoek
  •  transportbegeleiding
  •  vergunningen
  •  engineering van (maatwerk) frames en bokken

Uw complete project voeren wij met eigen medewerkers uit. Juist de brede ervaring van ons sterk gemotiveerde team is voor u van toegevoegde waarde.

Naast speciaal transport is G. Vlastuin Transport ook uw partner voor open groepagetransport, glaszetten, palletvervoer en kraantransport. We bieden als extra services opslag en overslag en containerverhuur.

Neem nu contact op over uw logistiek via (0318) 57 18 27 of info@vlastuin.eu.

Recensies

EWT maakt al jaren gebruik van de diensten van Vlastuin voor de logistiek van onze windturbines binnen Europa. De flexibiliteit, nauwkeurigheid, kennis en kunde van dit familiebedrijf zijn hiervoor doorslaggevend.

Kanon maakt al vele jaren, tot grote tevredenheid, gebruik van de diensten van G Vlastuin Transport. De flexibele en nauwkeurige service in combinatie met de kennis van onze producten en het grote vakmanschap waarmee de transporten uiteindelijk worden uitgevoerd zijn bepalend voor de lange en prettige samenwerking.

Hiltra Barneveld is zeer tevreden over de samenwerking met G. Vlastuin Transport. De contacten met de planners en chauffeurs zijn prima. Men kent onze producten en weet exact hoe die vervoert, afgeleverd en netjes neergezet moeten worden. Bij mogelijke calamiteiten wordt er direct geschakeld en zoeken we samen naar een win-win oplossing. Doordat men op de hoogte is van onze eisen en door de expertise en vakkundigheid van alle medewerkers worden onze containers op tijd en keurig netjes afgeleverd en afgesteld. Schades komen dan ook zeer sporadisch voor. Hiltra vertrouwt op een langdurige en prettige samenwerking !

G. Vlastuin Transport is al geruime tijd onze partner voor exceptioneel vervoer van AWL lasmachines. De werkwijze en leveringen is professioneel en in goed overleg. Flexibiliteit is voor AWL een vereiste en daar ligt tevens de kracht van Vlastuin Transport. Een goed voorbeeld van de samenwerking is het ontwikkelen door Vlastuin Transport van een laad/ lossysteem voor onze machines en het aanbod van diverse andere hulpmiddelen. De chauffeurs van Vlastuin hebben ervaring met onze machines en zijn te allen tijde bereid om voor het transport te overleggen over de werkwijze en inzet van wagens. De communicatie verloopt mede prettig door de korte lijnen tussen opdrachtgever en ontvanger. Wij ervaren Vlastuin als een betrouwbare partner voor het transport van onze machines.

Lagerwey heeft een hele goede en betrouwbare partner met veel expertise aan G Vlastuin Transport, we hebben al veel mooie windturbines en onderdelen naar alle tevredenheid en met expertise laten vervoeren. de kwaliteit, kennis en zorg voor onze producten is bij Vlastuin in goede handen; onze omschrijving: oplossingsgericht, klantvriendelijk en daadkrachtig !!

Opnieuw gecertificeerd!

In februari 2018 gingen we voor de hercertificering van ISO9001 en VCA conform norm 2018. Fa EBN is een paar dagen bij ons bezoek geweest […]

Lees meer

Wij stonden op de Bouw & Agri Vakdagen

Van 21 t/m 23 maart 2018 stonden wij op de Bouw & Agri Vakdagen. Vele belangstellenden hebben ons bezocht op onze stand, we mogen spreken […]

Lees meer

Nieuwe huiftrailers voor onze klant Arie Blok

Met trots presenteren wij onze 3 nieuwe huiftrailers voor onze klant Arie Blok BV uit Woerden. De trailers zijn volledig voorzien van reclame in de […]

Lees meer

G. Vlastuin Transport op open dag windmolens Ede

Zaterdag 30 juni organiseert pure-energie een open winddag bij de windmolens langs de A30 in Ede. Ook Vlastuin zal zich daar presenteren, zo zullen o.a. […]

Lees meer