35 jaar ervaring in (speciaal) transport

G. Vlastuin Transport in 1983 gestart met één semi-dieplader die werd ingezet voor het vervoer van onder meer staalconstructies en silo’s. Nog steeds worden deze goederen veelvuldig door ons vervoerd. Ook het transport van bulkgoederen zoals diervoeders is een rode draad door de bedrijfsgeschiedenis. Met de aanschaf van een euro dieplader in 1995 krijgt het speciaal transport echter steeds meer de nadruk. Na het jaar 2000 zet de groei van deze tak van (tran)sport stevig door, vanaf 2005 profileert G. Vlastuin zich met nadruk als specialist in lengte-, breedte- en hoogtetransport.

Vanaf de oprichting staan veiligheid, flexibiliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel bij G. Vlastuin Transport. Zeker speciaal transport is teamwork waarbij alle schakels in de keten perfect moeten functioneren. Eén centimeter kan het verschil maken. G. Vlastuin Transport beschikt over een zeer gedreven ploeg medewerkers die samen een ingespeeld team vormen. Vakmensen die elkaar blindelings vertrouwen en het eigen beroep netjes en precies uitvoeren.

In de toekomst zaken doen met G. Vlastuin Transport? Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek via (0318) 57 18 27 of info@vlastuin.eu.