Usps icoon

Actief in heel Europa

Usps icoon

Centrale ligging in Nederland

Usps icoon

Geen uitdaging te gek

Usps icoon

Flexibel in uitvoering

Recensies

EWT maakt al jaren gebruik van de diensten van Vlastuin voor de logistiek van onze windturbines binnen Europa. De flexibiliteit, nauwkeurigheid, kennis en kunde van dit familiebedrijf zijn hiervoor doorslaggevend.

Kanon maakt al vele jaren, tot grote tevredenheid, gebruik van de diensten van G Vlastuin Transport. De flexibele en nauwkeurige service in combinatie met de kennis van onze producten en het grote vakmanschap waarmee de transporten uiteindelijk worden uitgevoerd zijn bepalend voor de lange en prettige samenwerking.

Hiltra Barneveld is zeer tevreden over de samenwerking met G. Vlastuin Transport. De contacten met de planners en chauffeurs zijn prima. Men kent onze producten en weet exact hoe die vervoert, afgeleverd en netjes neergezet moeten worden. Bij mogelijke calamiteiten wordt er direct geschakeld en zoeken we samen naar een win-win oplossing. Doordat men op de hoogte is van onze eisen en door de expertise en vakkundigheid van alle medewerkers worden onze containers op tijd en keurig netjes afgeleverd en afgesteld. Schades komen dan ook zeer sporadisch voor. Hiltra vertrouwt op een langdurige en prettige samenwerking !

Lagerwey heeft een hele goede en betrouwbare partner met veel expertise aan G Vlastuin Transport, we hebben al veel mooie windturbines en onderdelen naar alle tevredenheid en met expertise laten vervoeren. de kwaliteit, kennis en zorg voor onze producten is bij Vlastuin in goede handen; onze omschrijving: oplossingsgericht, klantvriendelijk en daadkrachtig !!

G. Vlastuin Transport is al geruime tijd onze partner voor exceptioneel vervoer van AWL lasmachines. De werkwijze en leveringen is professioneel en in goed overleg. Flexibiliteit is voor AWL een vereiste en daar ligt tevens de kracht van Vlastuin Transport. Een goed voorbeeld van de samenwerking is het ontwikkelen door Vlastuin Transport van een laad/ lossysteem voor onze machines en het aanbod van diverse andere hulpmiddelen. De chauffeurs van Vlastuin hebben ervaring met onze machines en zijn te allen tijde bereid om voor het transport te overleggen over de werkwijze en inzet van wagens. De communicatie verloopt mede prettig door de korte lijnen tussen opdrachtgever en ontvanger. Wij ervaren Vlastuin als een betrouwbare partner voor het transport van onze machines.