Transport van windmolens: het draait om ervaring

Wieken, gondels, torens, behuizingen en toebehoren, G. Vlastuin Transport is al jarenlang gespecialiseerd in het vervoer van windmolens en onderdelen. Van Ierland en Engeland tot Spanje en Denemarken. En alle landen daartussen! Door onze ervaringen en professionele aanpak kunnen wij alle gewenste transporten in de gewenste aflevervolgorde en snelheid uitvoeren. U wilt immers just in time over de juiste componenten beschikken!

We hebben voor het transport van de grote delen onder andere volgende materieel binnen onze vervoersvloot;  module-aslijnen tot 200 ton en een liftadapter voor torendelen tot 25 mtr lengte en 28 ton.

In 2013 heeft G. Vlastuin Transport de ESTA Award gewonnen in de categorie onder 120 ton. Dit is een Europese prijs voor het beste exceptionele transport. G. Vlastuin Transport heeft een speciaal frame ontwikkeld om generatoren van windmolens horizontaal te kunnen transporteren. Een voorbeeld van ons oplossingsgericht denken!

Windmolentransport? Neem nu contact op via (0318) 57 18 27 of info@vlastuin.eu en ontdek hoeveel energie wij steken in dit specialisme!